Na jarenlang onderzoek in Nederlandse en buitenlandse archieven is Griselda Molemans het manuscript van Levenslang oorlog aan het afronden. Het boek onthult de werkelijke omvang van de oorlogsmisdaden verkrachting en dwangprostitutie door het Japanse Keizerlijke Leger en Marine in de periode 1932-45. Hieronder ziet u de cover van het nieuwe boek en kunt u de inhoudsopgave bekijken.

Aangezien Molemans haar onderzoek onafhankelijk verricht door alle kosten zelf te betalen, is ze een speciale crowdfundactie gestart voor de ontwerp- en drukkosten van het boek. Voor het bedrag van 25 euro ontvangt u een persoonlijk gesigneerd exemplaar van het boek inclusief de verpakkings- en verzendkosten. Bij 1000 inschrijvingen is de drempel voor het ontwerp en de eerste druk gehaald. Bij 1250 aanmeldingen of meer is er budget voor de aankoop van extra fotolicenties.

Steunt u de crowdfundactie? U kunt het bedrag overmaken op IBAN NL04 INGB 0006 4350 25 t.n.v. Quasar Books & Multimedia. Hieronder kunt u uw gegevens invullen en de naam van de persoon voor wie het boek bestemd is. Bij voorbaat veel dank.